Spørgsmål & Svar

Her prøver vi at samle ofte stillede spørgsmål og svar angående vores ProComb-produkter. Du er velkommen til at kontakte os », hvis du har et spørgsmål.

Ofte stillede generelle spørgsmål og svar om ProComb-serien

Spørgsmål: Kan man få en udrensningseffekt af ProComb?
Svar: Der kan forekomme udrensningsreaktioner. Det er et tegn på, at kroppen skiller sig af med oplagrede, ugunstige stoffer, som hæmmer et naturligt flow på celleniveau, og som bidrager til en dårligere livskvalitet. Disse reaktioner plejer at forsvinde i løbet af de første 3-10 dage De kan opleves som let hovedpine, kvalme eller træthed. Langt fra alle får disse udrensningsreaktioner, men hvis det sker, skal du sørge for at drikke meget vand, så du hjælper din krop med at rense hurtigere ud.

Spørgsmål: Jeg har nu taget ProComb i tre uger, men har ikke mærket nogen forskel?
Svar: ProComb virker allerede fra den første tablet, du tager. Formuleringen er opbygget, så din krop selv bestemmer, hvad den mangler mest, eller hvor det er mest akut at genopbygge. En ubalance kan bestå af flere forskellige receptorer, som skal restitueres, inden der kan opnås effekt.

Spørgsmål: Hvor vigtigt er det at holde tiderne for indtagelse?
Svar: Tiderne er en anbefaling. Hvis det giver problemer, kan man selvfølgelig prøve at finde et interval, som passer ind i hverdagen. Det er vigtigere, at man tager tabletterne, end at man overholder tiderne, og at man ikke tager tabletterne i forbindelse med måltider eller for sent om aftenen, hvor kroppen kan frigive endorfiner, som kan gøre det svært at sove. Hvis det skaber problemer i hverdagen at overholde den anbefalede dosis, har vi mange kunder, som dokumenterer en god effekt ca. 40-50 minutter efter morgenmaden og derefter ca. 30 minutter efter et mellemmåltid.

Spørgsmål: Hvorfor får jeg kvalme af tabletterne?
Svar: Receptorerne kan blive mere følsomme for forskellige hormoner, hvis hormonniveauet har været lavt i længere tid. Hvis man efter at have taget tabletterne mærker en kraftig forværring af sit fysiske eller psykiske velvære, er det vigtigt at reducere indtagelsen, så receptorerne kan arbejde roligere. Det er i så fald anbefalet at ligge på en halv tablet om dagen i cirka en uges tid for derefter at sætte dosis op til en tablet om dagen.

Spørgsmål: Hvornår skal jeg benytte den dobbelte dosis?
Svar: Den dobbelte dosis bør kun anvendes som en ”kickstart” for en krop med stor indre slitage eller kraftig hormonel ubalance. Her kan det være vanskeligere at få gang i processen i kroppen, men for de allerfleste er det tilstrækkeligt med den anbefalede dosis på to tabletter om dagen.