ProComb-serien fremstilles på det lægemiddelcertificerede Legosan AB

ProComb-serien fremstilles i Sverige på Legosan AB i Kumla. Legosan har fremstillet helsekost og lægemidler siden 1986, hvor virksomheden blev grundlagt. Legosan AB er specialiseret i fremstilling af kosttilskud, og i 1998 blev virksomheden desuden certificeret lægemiddelproducent.

Legosan AB’s målsætning er at arbejde miljørigtigt og samtidig opfylde kravene til renhed i den farmaceutiske standard (GMP).

Lægemiddelproducenter i Sverige har et godt ry. Det har de gjort sig fortjent til på grund af deres store viden og produkter, som altid har en høj kvalitet.

Salg og markedsføring

Hälsa i Skandinavien AB står for salg og markedsføring af ProComb-serien. Virksomheden er specialiseret i markedsføring og salg af produkter inden for sundhed og miljø.

Produktudvikling

Virksomheden, som har udviklet ProComb-serien, hedder Lindhouse International AB og ligger i Lindesberg i Sverige. Lindhouse arbejder også med at etablere ProComb i andre lande i verden via agenter eller partnere.

Historien bag ProComb. En ildsjæls livsværk.

I 1971 vinder Rolf Nilsson fra Örebro VM i militær femkamp og belønnes med Nerikes Allehandas guldur. Parallelt med sin eliteidræt tilbringer kaptajn Nilsson adskillige timer på biblioteket på det nuværende Universitetssygehus i Örebro. Han søger svar på spørgsmålene om, hvordan han gennem tilskud af naturlige aminosyrer kan stimulere kroppens egne væksthormoner for at få det bedre og øge sine præstationer.

Rolf Nilsson var en utrolig fokuseret og disciplineret mand, som gik meget op i sin kost. Han havde en stor interesse for menneskekroppen og var en af de første i Sverige, som eksperimenterede med alger og tang som kilder til forskellige livsnødvendige mineraler.

Drivkraften bag Nilssons frivillige forskning, parallelt med at han gjorde tjeneste i regiment A9 i Kristinehamn og arbejdede på Gymnastik- og Idrætshøjskolen i Örebro, var, at han ville hjælpe andre med at få det bedre og øge deres præstationer. Han testede mange forskellige metoder på sig selv for at beholde skarpheden og styrken som eliteidrætsmand inden for militær femkamp, som består af skydning, forhindringsbaneløb, forhindringsbanesvømning, kast og terrænløb og kræver både god kondition, teknik, en stærk psyke og muskelstyrke.

ProComb er resultatet af Rolf Nilssons mangeårige udviklingsarbejde. Det bygger i korthed på en kombination af B-vitaminer og aminosyrer, som gennem sin unikke sammensætning stimulerer kroppens egen produktion af hormoner.

I 2001 begyndte Rolf at planlægge lanceringen af ProComb. Den dengang 56-årige Rolf Nilsson var stadig aktiv idrætsmand og cyklede blandt andet flere gange om ugen rundt om den 65 km lange og næsten 20 km brede sø Hjälmaren. Netop som ProComb stod for at skulle lanceres, blev Rolf dog ramt af sygdom og fik at vide, at han kun havde tre uger tilbage at leve i. Han holdt modet oppe gennem fortsat fysisk aktivitet. Han levede og arbejdede videre i et halvt år, men oplevede aldrig, at hans livsværk ProComb i større stil hjalp mennesker med at få det bedre og øge deres præstationer.

.