acne, rosacea, voksenacne

ProComb Hud - effektiv mod acne, rosacea og voksenacne.

259 DKK/æske. Fragt er inkluderet i prisen.

Beställ här

Skønhed kommer indefra, og selv ydre skønhed begynder indefra. ProComb Hud er formentlig et af markedets bedste produkter mod rosacea, acne og voksenacne. Forebygger og modvirker bylder, knopper og rødme i ansigtet. ProComb Hud er et tilskud, som medvirker til at gøre huden sund og styrke den naturlige hormonbalance. Det er beregnet til dig, som ønsker en pænere hud.

rosacea, voksenacne, acne, bumserDet særlige ved ProComb Hud er den måde, hvorpå de hjælper med at stimulere og balancere din krops egen hormonproduktion gennem helt naturlige stoffer. Hormonerne spiller en rolle ved de fleste af kroppens funktioner. Med ProComb Hud lægger du fundamentet
til en langsigtet livskvalitet.

ProComb Hud er baseret på seks års svensk forskning
og fem års afprøvning og medvirker til at give både kvinder og mænd en sund hormonbalance.

Forskningen bag ProComb Hud ligger ikke kun i ingredienserne, men også i formuleringen og dens opbygning. Tabletterne opløses forskellige steder i kroppen. Formuleringen sørger for, at alle
ingredienserne bliver optaget det rette sted, så kroppen selv kan genopbygge og støtte det, den mangler. ProComb Hud er et nøje afprøvet og testet helseprodukt. Al produktion sker i henhold til farmaceutisk standard (GMP) hvad angår renhed.

Hvornår kan jeg forvente resultater?

Hvis man skal have en god effekt af ProComb Hud, skal man anvende produkterne kontinuerligt. Det er forskelligt fra person til person, hvor hurtigt man kan forvente resultater. Da ProComb Hud bidrager til den naturlige hormonbalance, kan nogle mærke forskel allerede efter nogle uger. For andre kan det tage op mod tre-seks måneder. Vi anbefaler, at du prøver ProComb Hud i mindst tre måneder for at give produktet en chance for at vise resultater.

Specifikation / information til brugeren

ProComb Hud indeholder ingen hormoner, men består af helt naturlige stoffer, som er helt ufarlige for din krop, og som bidrager til den naturlige hormonbalance.

Tilskud: 60 tabletter. Rækker normalt til 30 dage. Normaldosering: 2 tabletter dagligt, som tages 1 time før eller 2 timer efter et måltid.

Antal tabletter/æske: 60 tabletter
Form og styrke: Tabletter 800 mg

2 tabletter (en dagsdos) indeholder
L-Tyrosin 100 mg, Di-Natrium Fosfat 0,5 mg, L-Arginin HCl 100 mg, L-Ornithin HCl 20 mg, L-Carnitin 10 mg, L-Glutamin 100 mg, L-Lycin HCl 30 mg, E-vitamin 12 mg, B-12-vitamin 3 mcg, Selen 30 mcg, Magnesium 40 mg, Krom 50 mcg, Zink 15 mg

Ingredienser:

Mineralstoffer (magnesiumkarbonat, zinkmalat, krompolynikotinat, selenmetionin)
Vitaminer (Kobalamin, D-alfa-tokoferol)
Hjælpestoffer (dikalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa, tværbunden natriumkarboximetylcellulose)
Overfladebehandlingsmidler (magnesiumstearat, hydroxypropylmetylcellulosea)
Konserveringsmidler (bensoesyra, Kaliumdisulfit

Bivirkninger:

ProComb er ikke beregnet til gravide eller ammende kvinder. Personer, som tager medicin eller er under lægebehandling, bør rådføre sig med lægen, inden de begynder at tage ProComb.

ProComb Hud er et kosttilskud og erstatter ikke lægemidler eller en korrekt og velafbalanceret kost. Vær opmærksom på, at god kost og god søvn er en forudsætning for, at mennesker kan fungere tilfredstillende. Personer, som får medicin eller er under lægebehandling, bør rådføre sig med lægen, inden de begynder at tage ProComb. Produkterne i ProComb-serien bør ikke kombineres.