klimakteriet, klimakterieproblemer, problemer i overgangsalder, menstruationssmerter, pms-problemer

ProComb Kvinna - Effektiv mod PMS- og problemer i overgangsalderen

259 DKK/æske. Fragt er inkluderet i prisen.

Beställ här

ProComb Kvinna er formentlig et af markedets bedste produkter mod problemer i overgangsalderen. Et helt naturligt tilskud, som giver velvære i forbindelse med den månedlige menstruation eller under klimakteriet ved at stabilisere kroppens naturlige hormonbalance. ProComb Kvinna er først og fremmest et produkt til kvinder med PMS- og problemer i overgangsalderen. ProComb Kvinna hjælper også med at give øget lyst og vitalitet.

Det særlige ved ProComb Kvinna er den måde, hvorpå de hjælper med at stimulere og balancere din krops egen hormonproduktion gennem helt naturlige stoffer. Hormonerne spiller en rolle ved de fleste af kroppens funktioner. Med ProComb Kvinna lægger du fundamentet til en langsigtet livskvalitet.

ProComb Kvinna er baseret på seks års svensk forskning og fem års afprøvning og medvirker til at give både kvinder og mænd en sund hormonbalance.

Som en ekstra bonus indeholder ProComb Kvinna aminosyren L-arginin, som er nødvendig for at danne nitrogenoxid. Nitrogenoxid påvirker bl.a. lystcentret i hjernen, som kontrollerer sexlysten.

Forskningen bag ProComb Kvinna ligger ikke kun i ingredienserne, men også i formuleringen og dens opbygning. Tabletterne opløses forskellige steder i kroppen. Formuleringen sørger for, at alle ingredienserne bliver optaget det rette sted, så kroppen selv kan genopbygge og støtte det, den mangler. ProComb Kvinna er et nøje afprøvet og testet helseprodukt. Al produktion sker i henhold til farmaceutisk standard (GMP) hvad angår renhed.

menstruationssmerter, pms-problemer, klimakteriet, klimakterieproblemer, problemer i overgangsalder

Hvornår kan jeg forvente resultater?

Hvis man skal have en god effekt af ProComb Kvinna, skal man anvende produkterne kontinuerligt. Det er forskelligt fra person til person, hvor hurtigt man kan forvente resultater. Da ProComb Kvinna bidrager til den naturlige hormonbalance, kan nogle mærke forskel allerede efter nogle uger. For andre kan det tage op mod tre-seks måneder. Vi anbefaler, at du prøver ProComb Kvinna i mindst tre måneder for at give produktet en chance for at vise resultater.

Specifikation / information til brugeren

ProComb Kvinna indeholder ingen hormoner, men består af helt naturlige stoffer, som er helt ufarlige for din krop, og som bidrager til den naturlige hormonbalance.

Tilskud: 60 tabletter. Rækker normalt til 30 dage. Normaldosering: 2 tabletter dagligt, som tages 1 time før eller 2 timer efter et måltid.

Antal tabletter/æske: 60 tabletter
Form og styrke: Tabletter 800 mg

2 tabletter (en dagsdos) indeholder
L-Tyrosin 100 mg, Di-Natrium Fosfat 0,5 mg, L-Arginin HCl 100 mg, L-Ornithin HCl 20 mg, L-Carnitin 10 mg, L-Glutamin 100 mg, L-Lycin HCl 30 mg, E-vitamin 12 mg, B-12-vitamin 3 mcg, Selen 30 mcg, Magnesium 40 mg, Krom 50 mcg, Zink 15 mg

Ingredienser:

Mineralstoffer (magnesiumkarbonat, zinkmalat, krompolynikotinat, selenmetionin)
Vitaminer (Kobalamin, D-alfa-tokoferol)
Hjælpestoffer (dikalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa, tværbunden natriumkarboximetylcellulose)
Overfladebehandlingsmidler (magnesiumstearat, hydroxypropylmetylcellulosea)
Konserveringsmidler (bensoesyra, Kaliumdisulfit

Bivirkninger:

ProComb er ikke beregnet til gravide eller ammende kvinder. Personer, som tager medicin eller er under lægebehandling, bør rådføre sig med lægen, inden de begynder at tage ProComb.

ProComb Kvinna er et kosttilskud og erstatter ikke lægemidler eller en korrekt og velafbalanceret kost. Vær opmærksom på, at god kost og god søvn er en forudsætning for, at mennesker kan fungere tilfredstillende. Personer, som får medicin eller er under lægebehandling, bør rådføre sig med lægen, inden de begynder at tage ProComb. Produkterne i ProComb-serien bør ikke kombineres.