søvnbesvær, manglende energi, ledproblemer

ProComb Pigg Senior - hvis du lider af søvnbesvær, manglende energi, ledproblemer, m.m.

259 DKK/æske. Fragt er inkluderet i prisen.

Beställ här

søvnbesvær, manglende energi, ledproblemerProComb Pigg Senior bidrager til en normal fysisk præstation, energi og musklernes og leddenes funktion. Produktet stabiliserer kroppens naturlige hormonbalance. Det gør, at du oplever, at kroppen har mere energi, føles friskere, og at du får et bedre velbefindende. Produktet er beregnet til dig, som er i den sidste del af de midaldrende år.

Det særlige ved ProComb Pigg Senior er den måde, hvorpå de hjælper med at stimulere og balancere din krops egen hormonproduktion gennem helt naturlige stoffer. Hormonerne spiller en rolle ved de fleste af kroppens funktioner. Med ProComb Pigg Senior lægger du fundamentet til en langsigtet livskvalitet.

ProComb Pigg Senior er baseret på seks års svensk forskning og fem års afprøvning og medvirker til at give både kvinder og mænd en sund hormonbalance.

Som en ekstra bonus indeholder ProComb Pigg Senior aminosyren L-arginin, som er nødvendig for at danne nitrogenoxid. Nitrogenoxid påvirker bl.a. lystcentret i hjernen, som kontrollerer sexlysten.

Forskningen bag ProComb Pigg Senior ligger ikke kun i ingredienserne, men også i formuleringen og dens opbygning. Tabletterne opløses forskellige steder i kroppen. Formuleringen sørger for, at alle ingredienserne bliver optaget det rette sted, så kroppen selv kan genopbygge og støtte det, den mangler. ProComb Pigg Senior er et nøje afprøvet og testet helseprodukt. Al produktion sker i henhold til farmaceutisk standard (GMP) hvad angår renhed.

Hvornår kan jeg forvente resultater?

Hvis man skal have en god effekt af ProComb Pigg Senior, skal man anvende produkterne kontinuerligt. Det er forskelligt fra person til person, hvor hurtigt man kan forvente resultater. Da ProComb Pigg Senior bidrager til den naturlige hormonbalance, kan nogle mærke forskel allerede efter nogle uger. For andre kan det tage op mod tre-seks måneder. Vi anbefaler, at du prøver ProComb Pigg Senior i mindst tre måneder for at give produktet en chance for at vise resultater.

Specifikation / användarinformation

Specifikation / information til brugeren
ProComb Pigg Senior indeholder ingen hormoner, men består af helt naturlige stoffer, som er helt ufarlige for din krop, og som bidrager til den naturlige hormonbalance.

Tilskud: 60 tabletter. Rækker normalt til 30 dage. Normaldosering: 2 tabletter dagligt, som tages 1 time før eller 2 timer efter et måltid.

Antal tabletter/æske: 60 tabletter
Form og styrke: Tabletter 800 mg

2 tabletter (en dagsdos) indeholder
L-Tyrosin 100 mg, Di-Natrium Fosfat 0,5 mg, L-Arginin HCl 100 mg, L-Ornithin HCl 20 mg, L-Carnitin 10 mg, L-Glutamin 100 mg, L-Lycin HCl 30 mg, E-vitamin 12 mg, B-12-vitamin 3 mcg, Selen 30 mcg, Magnesium 40 mg, Krom 50 mcg, Zink 15 mg

Ingredienser:
Mineralstoffer (magnesiumkarbonat, zinkmalat, krompolynikotinat, selenmetionin)
Vitaminer (Kobalamin, D-alfa-tokoferol)
Hjælpestoffer (dikalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa, tværbunden natriumkarboximetylcellulose)
Overfladebehandlingsmidler (magnesiumstearat, hydroxypropylmetylcellulosea)
Konserveringsmidler (bensoesyra, Kaliumdisulfit

Bivirkninger:
ProComb er ikke beregnet til gravide eller ammende kvinder. Personer, som tager medicin eller er under lægebehandling, bør rådføre sig med lægen, inden de begynder at tage ProComb.

ProComb Pigg Senior er et kosttilskud og erstatter ikke lægemidler eller en korrekt og velafbalanceret kost. Vær opmærksom på, at god kost og god søvn er en forudsætning for, at mennesker kan fungere tilfredstillende. Personer, som får medicin eller er under lægebehandling, bør rådføre sig med lægen, inden de begynder at tage ProComb. Produkterne i ProComb-serien bør ikke kombineres.